LENZA - Konferenčný stôl WELS

hodnotilo 0 užívateľov Katalógové číslo: 1047286

Okrúhlý konferenčný stôl je vyrobený z laminovanej drevotriesky hrúbky 38 mm. Stabilitu stola zaisťuje kovová podnož s guľatou pätkou.  Celý popis

335,00 €
Cena bez DPH: 279,17 €
Pri platbe vopred: 331,70 €
Skladom

Zákonná zodpovednosť (záruka):

24 mesiacov
Konfigurátor židlík
Vyberte si z variant
doprava
Z dôvodu ochrany proti poškodeniu je tovar odoslaný na palete. Cena dopravy je 57.6 € . Pri objednaní 2 a viac kusov vám môžeme dopravu výhodnejšie naceniť. Do poznámky v košíku uveďte "dotaz na cenu dopravy".

Konferenčný stôl WELS
 
Okrúhlý konferenčný stôl je vyrobený z laminovanej drevotriesky hrúbky 38 mm. Stabilitu stola zaisťuje kovová podnož s guľatou pätkou. Výrazným prvkom kolekcie je používanie inovatívné kombinované 3D hrany s dvojitou povrchovou úpravou. Použité sú kvalitné materiály, ktoré sú zdravotne nezávadné a ekologické.

Konferenčný stôl WELS

Kľúčové vlastnosti:
- materiál - DCP (laminovaná drevotrieska) 38 mm, kov
- akrylová 3D hrana
- základné farebné prevedenie - venge, višňa, agát, merano, Driftwood
- moderný dizajn

Stolová doska konferenčného stolíka je vyrobená z DCP hrúbky 38 mm, po obvode je vybavená dvojfarebnou akrylovou 3D ABS hranou, odolnou proti úderom. Kovová noha stola je povrchovo upravená šedou práškovou farbou.

Zhrnutie:
Kolekcia WELS bola vyvinutá pre sebavedomých manažérov, ktorí ocenia moderný dizajn, funkčnosť a pohodlie. Kolekcia ponúka široký výber funkčných a praktických pracovných priestorov, ktoré podporujú efektívnu prácu manažéra. Stolové dosky sú vyrobené z laminovanej drevotriesky a je na výber z niekoľkých farebných prevedení (viz konfigurácia).

Spôsob balenia:
Dodávané v demonte.

Doručenie po Českej republike a po Slovensku. Tovar doručujeme aj do ostatných krajín EU, pre vyčíslenie ceny dopravy sa prosím obráťte s dotazom na obchod@kancelarskezidle.com. Mimo krajiny EÚ nedoručujeme.

Záruka
24 mesiacov
Hmotnosť
14.5 kg
Šírka
d 100 cm
Tovar je určený pre
kancelárie, konferenčné miestnosti
Výška
76.2 cm
Materiál
laminovaná drevotrieska
Farba
viac farebných prevedení
Využitie
kancelária
V porovnávači máte    produktZobraziť
Zmazať všetko
Načítám zboží...
HORE
zoom image