LENZA - Konferenčný mobilný stôl WELS

hodnotilo 0 užívateľov Katalógové číslo: 1047287

Konferenčný mobilný stôl je vhodný do kancelárií a rokovacích miestností. Stolík je vyrobený z laminovanej drevotriesky o sile 38 mm a je vybavený kolieskami.  Celý popis

161,00 €
Cena bez DPH: 134,17 €
Pri platbe vopred: 159,40 €
Skladom

Zákonná zodpovednosť (záruka):

24 mesiacov
Konfigurátor židlík
Vyberte si z variant
doprava
Z dôvodu ochrany proti poškodeniu je tovar odoslaný na palete. Cena dopravy je 57.6 € . Pri objednaní 2 a viac kusov vám môžeme dopravu výhodnejšie naceniť. Do poznámky v košíku uveďte "dotaz na cenu dopravy".

Konferenčný mobilný stôl WELS

Konferenčný mobilný stôl je vhodný do kancelárií a rokovacích miestností. Stolík je vyrobený z laminovanej drevotriesky o sile 38 mm a je vybavený kolieskami. Výrazným prvkom kolekcie WELS je používanie inovatívné kombinované 3D hrany s dvojitou povrchovou úpravou. Použité sú kvalitné materiály, ktoré sú zdravotne nezávadné a ekologické.

Konferenčný mobilný stôl WELS

Kľúčové vlastnosti:
- materiál - DCP (laminovaná drevotrieska) 38 mm
- akrylová 3D hrana
- základné farebné prevedenie - venge, višňa, agát, merano, driftwood
- moderný dizajn

Kolekcia WELS bola vyvinutá pre sebavedomých manažérov, ktorí ocenia moderný dizajn, funkčnosť a pohodlie. Kolekcia ponúka široký výber funkčných a praktických pracovných priestorov, ktoré podporujú efektívnu prácu manažéra. Stolové dosky sú vyrobené z laminovanej drevotriesky a je na výber z niekoľkých farebných prevedení (viz konfigurácia). Hrany stola sú opatrené akrylovou 3D hranou, ktorá by mala chrániť proti nárazom. Kolekcia WELS ponúka celú škálu prvkov, vďaka ktorej si môžete nábytkovú zostavu optimálne prispôsobiť konkrétnemu priestoru.

Zhrnutie:
Stolová doska konferenčného stolíka je vyrobená z DCP hrúbky 38 mm, po obvode je vybavená dvojfarebnou akrylovou 3D ABS hranou, odolnou proti úderom. Lepšiu manipuláciu zaisťujú kolieska.

Spôsob balenia:
Dodávané v demonte.

 

Doručenie po Českej republike a po Slovensku. Tovar doručujeme aj do ostatných krajín EU, pre vyčíslenie ceny dopravy sa prosím obráťte s dotazom na obchod@kancelarskezidle.com. Mimo krajiny EÚ nedoručujeme.

Záruka
24 mesiacov
Hmotnosť
32.9 kg
Šírka
70 cm
Hĺbka
70 cm
Tovar je určený pre
kancelárie, rokovacie miestnosti
Výška
50 cm
Materiál
laminovaná drevotrieska
Farba
viac farebných prevedení
Využitie
kancelária
V porovnávači máte    produktZobraziť
Zmazať všetko
Načítám zboží...
HORE
zoom image