Spoločnosť Kancelárske stoličky.com s.r.o. ako správca osobných údajov, užíva na tejto webovej stránke súbory cookies, ktoré sú tu použité za účelom merania návštevnosti webu, cielenie reklamy, prispôsobenie zobrazenie webových stránok www.kancelarskestolicky.com Cookies pre meranie návštevnosti webu a prispôsobenie zobrazenie webových stránok sú spracovávané na základe oprávneného záujmu spoločnosti. Cookies pre cielenie reklamy sú spracovávané na základe vášho súhlasu.

 

Údaje, ktoré prevádzkovateľ takto získa, môžu byť sprístupnené ďalším spracovateľom, najmä prevádzkovateľom služieb a platforiem Google a Facebook.

 

Webové stránky možno používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu.

 

Zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu je aktivované z iniciatívy návštevníka webu, vyjadreného aktívnym použitím tlačidla "Súhlasím", ktorá nasleduje za upozornením v dolnej časti webovej stránky, znejúcim nasledovne: "Spoločnosť MERCURY STAR s.r.o., Ako správca osobných údajov, spracováva na tomto webe cookies potrebné pre fungovanie webových stránok, na analytické účely a v prípade vášho súhlasu tiež pre retargeting."

 

Súhlas udeľujete na dobu, ktorá je uvedená ďalej pri jednotlivých marketingových cookies. Súhlas so zbieraním údajov súborov cookies pre marketingové účely možno vziať kedykoľvek späť, a to pomocou zmeny nastavenia príslušného internetového prehliadača.

 

Zhromaždené cookies súbory sú spracované najmä prostredníctvom služby Google Analytics, prevádzkovanú spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

 

Zozbierané cookies súbory sú následne spoločnosťou Google Inc. v súlade so Zásadami ochrany súkromia, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

 

Vezmite, prosím, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

  • požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,
  • požadovať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,
  • vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,
  • požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov - spoločnosť výmaz vykoná, pokiaľ nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi a oprávnenými záujmami spoločnosti v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

 

 

Zoznam aktuálne používaných cookies:

 

Názov Typ Popis Platnosť
_gcl_au analytics Súbor Google Tag Manageru, určený na experimentovanie s účinnosťou inzercie našich webových stránok 3 mesiace
_ga analytics Súbor cookie _ga, nainštalovaný službou Google Analytics, vypočítava údaje o návštevníkoch, reláciách a kampaniach a taktiež sleduje využitie webu pre analytický prehľad webu. Súbor cookie ukladá informácie anonymne a priraďuje náhodne vygenerované číslo na rozpoznanie unikátnych návštevníkov. 2 roky
_gid analytics Súbor cookie _gid nainštalovaný službou Google Analytics ukladá informácie o tom, ako návštevníci používajú webovú stránku, a zároveň vytvára analytickú správu o výkone webu. 1 deň
_gat_UA analytics Variant súboru cookie _gat nastaveného službami Google Analytics a Správcom značiek Google, ktorý umožňuje vlastníkom webových stránok sledovať správanie návštevníkov a merať výkon webu. Prvok vzoru v názve obsahuje jedinečné identifikačné číslo účtu alebo webovej stránky, ku ktorému sa vzťahuje. 1 rok
G_ENABLED_IDPS funkčný Súbor Google, ktorý nám umožňuje, aby sa zákazníci mohli pohodlne prihlásiť pomocou svojho účtu na Google neobmedzene
PHPSESSID funkčný Natívny súbor pre aplikácie PHP, ktorý sa používa na nastavenie relácie návštevníka. Súbor je zmazaný, keď sa zatvoria všetky okná prehliadača. do uzavretia prehliadača
ARRAffinitySameSite funkčný Tento súbor cookie je nastavený cloudom Windows Azure a používa sa na vyrovnávanie zaťaženia, aby sa zabezpečilo, že stránky sa vám budú načítavať rýchlo a správne do uzavretia prehliadača
ARRAffinity funkčný Súbor cookie ARRAffinity nastavuje službu Azure App Service a umožňuje službe vybrať správnu inštanciu vytvorenú užívateľom na doručovanie následných požiadaviek tohto užívateľa. do uzavretia prehliadača
productSeen funkčný Pamätáme si navštívený produkt, aby sme vám uľahčili jeho konfiguráciu a nákup do uzavretia prehliadača
productVariants funkčný Veľa našich produktov má rôzne varianty prevedenia. Tento súbor si pamätá vašu konfiguráciu vybraného tovaru do uzavretia prehliadača
navstivene funkčný Súbor našich stránok, aby sme vám mohli uľahčiť nájdenie už navštívených produktov do uzavretia prehliadača
cart funkčný Tu si ukladáme identifikátor všetkého košíka, aby ste sa k nemu mohli neskôr vrátiť a nemuseli tovar znova hľadať 1 mesiac
uid marketing Zhromažďuje údaje o návštevníkoch súvisiace s návštevami používateľa na webe, ako je počet návštev, priemerná doba strávená na webe a aké stránky boli načítané, za účelom zobrazovania cielených reklám. 390 dní
sid marketing Súbor služby Sklik, ktorý používame na zacielenie reklám v obsahovej a vyhľadávacej sieti spoločnosti Zoznam. Sklik na našom webe nám umožňuje cieliť a vyhodnocovať výkon reklamy 1 mesiac
yottly-client-id marketing Súbor cookie používaný na identifikáciu prístupu používateľa na stránku. Pomáha nám pri presnom zacielení zobrazovania najrelevantnejších produktov. do uzavretia prehliadača
fbp marketing Súbor používa Facebook, aby sme vám mohli ponúknuť reklamu podľa vašich preferencií. 3 mesiace
cto_bundle marketing Súbor služby Criteo, ktorý poskytuje funkcie naprieč stránkami pre poskytovanie cielenej reklamy 13 mesiacov

 

V porovnávači máte  0  produktZobraziť
Zmazať všetko
Načítám zboží...
HORE
zoom image