HOBIS - kontajner K 35 C N 80

hodnotilo 0 užívateľov Katalógové číslo: 1053684

Kancelársky kontajner s 5 zásuvkami a centrálnym zamykaním. Roky sú naprieč. Centrální systém STOP-CONTROL, dôkladné osadenie ABS hranami.  Celý popis

414,00 €
Cena bez DPH: 345,00 €
Pri platbe vopred: 409,90 €
Dostupnosť: 2 - 4 týždne

Zákonná zodpovednosť (záruka):

24 mesiacov
Konfigurátor židlík
Vyberte si z variant
doprava
Z dôvodu ochrany proti poškodeniu je tovar odoslaný na palete. Cena dopravy je 57.6 € . Pri objednaní 2 a viac kusov vám môžeme dopravu výhodnejšie naceniť. Do poznámky v košíku uveďte "dotaz na cenu dopravy".

Kontajner K 35 C N 80

Kancelársky kontajner s 5 zásuvkami a centrálnym zamykaním. Roky sú naprieč. Centrální systém STOP-CONTROL, dôkladné osadenie ABS hranami. Horná zásuvka vybavená organizátorom a deliacimi priečkami. Kancelárske kontajnery - Všetko uložené a vždy po ruke.


kontejner k 35 c n 80 hobis

Základné vlastnosti:
Korpus:
 - základným materiálom korpusov je kvalitná laminovaná drevotriesková doska hrúbky 18 mm. Aby bola zaistená dlhá životnosť na horný diel korpusu je použitá doska o tloušcce 25 mm. Kvalitné ochranou proti poškodeniu je tiež 2 mm ABS hrana na hornom i spodnom dieli korpusu. - pre zaistenie bezpečnosti obsahu je kontajner vybavený zámkom s centrálnym zamykaním. Stačí zamknúť jednu zásuvku a súčasne tak uzamknete aj všetky ostatné.
- usadením kontajnera na sokel dorovnáte jeho výšku na úroveň stola, a tým zväčšíte pracovnú plochu stolovej zostavy. Sokel nie je súčasti kontajnera, musíte objednať samostatne.


Zásuvky:
 - zásuvky sú z plastu, ktorý je ľahko umývateľný a vhodný pre jednoduchú údržbu. Čelá zásuviek sú vytvorená z kvalitnej drevotrieskovej dosky s hrúbkou 18 mm a sú tiež vybavené odolnou 2 mm ABS hranou, ktorá garantuje dostatočnú ochranu proti mechanickému aj dynamickému poškodeniu.
- praktickou súčasťou vrchnej zásuvky je prehľadný organizér a priestorové deliace priečky. Vaše ceruzky, sponky a ďalšie kancelárske potreby budú vždy zrovnané. Tieto praktické doplnky môžete dokúpiť aj samostatne.
- vďaka integrovanému systému STOP-CONTROL v uzamykacím mechanizme sa nemusíte báť prevrhnutie kontajnera alebo prípadného priškrtenia rúk. Systém zaručí, že pri otvorení jednej zásuvky sa ostatné zásuvky automaticky zablokujú.

Technické parametre:
Šírka: 400 mm
Hĺbka: 800 mm
Výška: 755 mm

Doručenie po Českej republike a po Slovensku. Tovar doručujeme aj do ostatných krajín EU, pre vyčíslenie ceny dopravy sa prosím obráťte s dotazom na obchod@kancelarskezidle.com. Mimo krajiny EÚ nedoručujeme.

Záruka
24 mesiacov
Výšková nastaviteľnosť
ne
Hmotnosť
37 kg
Maximálna výška
75.5 cm
Šírka
40 cm
Hĺbka
80 cm
Tovar je určený pre
kancelárie
Farba
prírodná
Využitie
kancelária

kontajner K 35 C P

Kancelársky kontajner s 5 zásuvkami pozdĺž. Centrál, systém STOP-CONTROL, dôkladné osadenie ABS hra...

2 - 4 týždne
407,40 €
Viac
variant
V porovnávači máte    produktZobraziť
Zmazať všetko
Načítám zboží...
HORE
zoom image