ERGONOMIS - zdravotná stolička ERGONOMIS BASIC

hodnotilo 0 užívateľov Katalógové číslo: kz1007771

tolička ErgonomiS Basic Tak ako všetky modely ErgonomiS, aj model ErgonmiS Basic je jedinečný způsobom dynamického sedenia.  Celý popis

stolička ErgonomiS Basic
Tak ako všetky modely ErgonomiS, aj model ErgonmiS Basic je jedinečný způsobom dynamického sedenia. Sedák stolička sa pohybuje všetkými smermi a tým posilňujete chrbtové a brušné svaly.
 
Unikátna je funkcia zastavenia / aretácie sedadla, ktorú konkurenčné výrobky neponúka. Zaaretovať stolička je vhodné na cca. 20 minút každé 2 až 3 hodiny. Po týchto 20 minút umožňí ErgonomiS dokonalý oddych svalom, čím sa terapeutický účinok stolička výrazne znásobuje. Nedochádza k preťažovaniu svalov ako Pri sedení na fit balóna alebo na iných konkurenčných typoch stoličiek s podobným štýlom sedenie.
 
Ergonomicky tvarované operadlo poskytuje v bedrovej časti chrbtice oporu. Opierka chrbta a podrúčky sú nezávislé od sedadla a je možné ich výškovo nastavovať.
 
V ponuke sú 4 farebné prevedenia. Materiál stoličky je z vysoko kvalitnej ocele a plastu, stolička má príjemný vzhľad, je odolná a ľahko čistiteľná.
 
Stolička ErgonomiS sú patentované v Európskej únii.
Naposledy získali ocenenie na výstave MODDOM 2010 v Bratislave.
Záruka
36 mesiacov
Výšková nastaviteľnosť
ano
Minimálna výška sedadla
48 cm
Maximálna výška sedadla
56 cm
Područky
áno už v cene
Minimálna výška
95 cm
Maximálna výška
103 cm
Šírka
46,5 cm
Hĺbka
44,5 cm
Poťah z látky
áno
Poťah z kože
nie
Kríž/kostra
vysoce kvalitní ocel v barvě chromu
Maximálna nosnosť
120 kg
Tovar je určený pre
zdravé sedenie
V porovnávači máte    produktZobraziť
Zmazať všetko
Načítám zboží...
HORE
zoom image