0


Kancelárske stoličky kreslá

ÚvodO násDoprava a platbaObchodné podmienky a reklamácieNapište námKontakt
Do košíku
Kontakty na pobočky
Pomoc s výběrem židle křesla
AKČNÍ NABÍDKA
Zboží skladem
Letná akcia DXRACER
NOVINKY 2019 NOVINKY 2019
STOLIČKY STOLIČKY
KRESLÁ KRESLÁ
STOLY a STOLÍKY STOLY a STOLÍKY
SEDACIE VAKY a LOPTY SEDACIE VAKY a LOPTY
SEDAČKY SEDAČKY
ZOSTAVY ZOSTAVY
KANCELÁRSKY NÁBYTOK KANCELÁRSKY NÁBYTOK
KANCELÁRSKA TECHNIKA KANCELÁRSKA TECHNIKA
DOPLNKY PRE KANCELÁRIU DOPLNKY PRE KANCELÁRIU
DETSKÝ NÁBYTOK DETSKÝ NÁBYTOK
KOVOVÝ NÁBYTOK KOVOVÝ NÁBYTOK
REGÁLY REGÁLY
ZÁHRADNÝ NÁBYTOK ZÁHRADNÝ NÁBYTOK
POSTELE, VÁĽANDY POSTELE, VÁĽANDY
MATRACE MATRACE
VEŠIAKY, NEMÝ SLUHA VEŠIAKY, NEMÝ SLUHA
PODLOŽKY, PODNOŽKY PODLOŽKY, PODNOŽKY
NÁHRADNÉ DIELY NÁHRADNÉ DIELY
ZVÁRAČKY, INVERTORY ZVÁRAČKY, INVERTORY
DRVIČE, VYSÚŠACE, BATERIE DRVIČE, VYSÚŠACE, BATERIE
AUTOKOBERCE AUTOKOBERCE
VANY, KOBERCE DO KUFRU VANY, KOBERCE DO KUFRU
AUTOLÉKÁRNIČKY AUTOLÉKÁRNIČKY
VSTUPNÉ ROHOŽE VSTUPNÉ ROHOŽE
PONUKA PRE ŠKOLY PONUKA PRE ŠKOLY
BRADOP BRADOP
PSIE PELECHY PSIE PELECHY

Cookies

Spoločnosť Kancelárske stoličky.com s.r.o. zapísaná u zapsaná v OR vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl C, vložka 12510, ako správca osobných údajov, užíva na tejto webovej stránke súbory cookies, ktoré sú tu použité za účelom merania návštevnosti webu, cielenie reklamy, prispôsobenie zobrazenie webových stránok www.kancelarskestolicky.com Cookies pre meranie návštevnosti webu a prispôsobenie zobrazenie webových stránok sú spracovávané na základe oprávneného záujmu spoločnosti. Cookies pre cielenie reklamy sú spracovávané na základe vášho súhlasu.

 

Údaje, ktoré prevádzkovateľ takto získa, môžu byť sprístupnené ďalším spracovateľom, najmä prevádzkovateľom služieb a platforiem Google a Facebook.

 

Webové stránky možno používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu.

 

Zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu je aktivované z iniciatívy návštevníka webu, vyjadreného aktívnym použitím tlačidla "Súhlasím", ktorá nasleduje za upozornením v dolnej časti webovej stránky, znejúcim nasledovne: "Spoločnosť Kancelárske stoličky.com s.r.o., Ako správca osobných údajov, spracováva na tomto webe cookies potrebné pre fungovanie webových stránok, na analytické účely a v prípade vášho súhlasu tiež pre retargeting."

 

Súhlas udeľujete na dobu, ktorá je uvedená ďalej pri jednotlivých marketingových cookies. Súhlas so zbieraním údajov súborov cookies pre marketingové účely možno vziať kedykoľvek späť, a to pomocou zmeny nastavenia príslušného internetového prehliadača.

 

Zhromaždené cookies súbory sú spracované najmä prostredníctvom služby Google Analytics, prevádzkovanú spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

 

Zozbierané cookies súbory sú následne spoločnosťou Google Inc. v súlade so Zásadami ochrany súkromia, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

 

Vezmite, prosím, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

  • požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,
  • požadovať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,
  • vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,
  • požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov - spoločnosť výmaz vykoná, pokiaľ nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi a oprávnenými záujmami spoločnosti v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

 

Zoznam aktuálne používaných cookies:

 

Názov Popis Platnosť
PHPSESSID systém do uzavretia prehliadača
cookieconsent_status systém 3 roky
_ga Google Analytics 2 roky
_gid Google Analytics do uzavretia prehliadača
_dc_gtm_UA Google Tag manager session
Facebook pixel

identifikácie v rámci reklamnej siete spoločnosti Facebook, opätovné zacielenie reklamy (retargeting)

180 dní
Google Adwords

identifikácie v rámci reklamnej siete spoločnosti Google, opätovné zacielenie reklamy (retargeting)

540 dňov

 

Letná akcia DXRACER
AKČNÁ PONUKA
Produkty skladom
NOVINKY 2019 NOVINKY 2019
STOLIČKY STOLIČKY
KRESLÁ KRESLÁ
STOLY a STOLÍKY STOLY a STOLÍKY
SEDACIE VAKY a LOPTY SEDACIE VAKY a LOPTY
SEDAČKY SEDAČKY
ZOSTAVY ZOSTAVY
KANCELÁRSKY NÁBYTOK KANCELÁRSKY NÁBYTOK
KANCELÁRSKA TECHNIKA KANCELÁRSKA TECHNIKA
DOPLNKY PRE KANCELÁRIU DOPLNKY PRE KANCELÁRIU
DETSKÝ NÁBYTOK DETSKÝ NÁBYTOK
KOVOVÝ NÁBYTOK KOVOVÝ NÁBYTOK
REGÁLY REGÁLY
ZÁHRADNÝ NÁBYTOK ZÁHRADNÝ NÁBYTOK
POSTELE, VÁĽANDY POSTELE, VÁĽANDY
MATRACE MATRACE
VEŠIAKY, NEMÝ SLUHA VEŠIAKY, NEMÝ SLUHA
PODLOŽKY, PODNOŽKY PODLOŽKY, PODNOŽKY
NÁHRADNÉ DIELY NÁHRADNÉ DIELY
ZVÁRAČKY, INVERTORY ZVÁRAČKY, INVERTORY
DRVIČE, VYSÚŠACE, BATERIE DRVIČE, VYSÚŠACE, BATERIE
AUTOKOBERCE AUTOKOBERCE
VANY, KOBERCE DO KUFRU VANY, KOBERCE DO KUFRU
AUTOLÉKÁRNIČKY AUTOLÉKÁRNIČKY
VSTUPNÉ ROHOŽE VSTUPNÉ ROHOŽE
PONUKA PRE ŠKOLY PONUKA PRE ŠKOLY
BRADOP BRADOP
PSIE PELECHY PSIE PELECHY





Doporučujeme

svářečky zdravotní židle Sedací vaky dětská židle

<< Zpět nahoru

Bezpečný nákup


Cookies
Ochrana osobných údajov
Sledovanie zásielky
Problémy s doručením
Ako objednávať
Ako môžem platiť
Ako správne vybrať stoličku alebo kreslo
Ľahšie reklamácie
Vysvetlenie mechanik, názvov atď.

Doprava a platba


Zapožičanie stoličky na odskúšanie
Záruka vrátenia peňazí
Často kladené otázky
Čo ponúkame naviac oproti konkurencii
Certifikovaný obchod

Poradňa pre zákazníkov


Chat + Poradňa pre zákazníkov
Veľkoobchodný predaj
Darčekové certifikáty
Vysvetlenie mechanik, názvov atď.
Bolí Vás chrbát?

Prečo nakupovať u nás


Vernostné zľavy
Zapožičanie stoličky na odskúšanie
Nadštandard v prípade reklamácie
Podporujeme UNICEF
TRANSPARENTNÉ CENY
Stabilná a spoľahlivá firma
SERVIS PLUS

Predajňa Bratislava

Kancelárske stoličky.com s.r.o., Hradská 14329/3G, 82107 Bratislava, Slovenská republika, vzorková predajňa 200 m2
Tel.: +421 911 305 980, E-mail: bratislava@kancelarskezidle.com

Prodejna Rožnov pod Radhoštěm

MERCURY STAR s.r.o., 1. máje 2633, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm, vzorková prodejna 210 m2
Tel.: +420 774 732 242, E-mail: interiery@kancelarskezidle.com

Prodejna v Ostravě

MERCURY STAR s.r.o., Svatoplukova 2771/1, 703 00 Ostrava Vítkovice, vzorková prodejna 450 m2
Tel.: +420 775 222 422, E-mail: ostrava@kancelarskezidle.com

Prodejna Brno

MERCURY STAR s.r.o., Bauerova 491/10 (budova Nový Tuzex), 603 00 Brno-Střed
Tel.: +420 601 228 885, E-mail: brno@kancelarskezidle.com

Prodejna v Praze

MERCURY STAR s.r.o., Primátorská 1008/47, 180 00 Praha 8 Libeň, vzorková prodejna 110 m2
Tel.: 420 607 054 679, E-mail: praha@kancelarskezidle.com

Okolní města

Naše pobočky jsou v blízké dojezdové vzdálenosti od Rožnov pod Radhoštěm, Valašské Meziříčí, Vsetín,
Hranice na Moravě, Frýdek Místek, Nový Jičín, Karviná, Třinec, Havířov, Opava, Český Těšín, Beroun, Kladno,
Kolín, Mělník, Bílovec, Bohumín

     spravuje: DAVID STUDIO net s.r.o.  (vygenerováno za: 0.01938s) Mapa webu     Zajímavé výměnné odkazy      

Zdravotní židle Therapia | Kancelářský nábytek | Nábytek židle stoly | Kancelárske stoličky (SK) |
Spoločnosť Kancelárske stoličky.com s.r.o., ako správca osobných údajov, spracováva na tomto webe cookies potrebné pre fungovanie webových stránok, na analytické účely a v prípade vášho súhlasu tiež pre zacielenie reklamy.
Viac informácií
Súhlasím