Nie je každá zľava rovnaká!

Nie je každá zľava rovnaká!

V kategórii Rozbalené - výpredaj ponúkame niekoľko druhov zľavneného tovaru pod označením AOJ, SL a zľavy na predajniach (APR, ABR, AOVA, ABLA).

Ako sa tieto zľavy líšia?

Hoci sa vo všetkých prípadoch jedná o zľavnený tovar sú medzi „zľavovkami“ rozdiely.

Pod označením AOJ nájdete dva typy zľavneného tovaru, ktorý k nám späť doputuje z rôznych dôvodov. V prvom prípade ide o tovar, ktorý bol len vybalený z krabice, zložený a znovu rozložený a vrátený bol z dôvodov, že zákazníkovi jednoducho „nesedol“.

V niektorých prípadoch ani k zloženiu nedošlo, pretože zákazník už po otvorení krabice zistil, že mu nepasuje napríklad farba stoličky alebo, že je materiál iný ako si predstavoval. Obrazovka počítača bohužiaľ neprenesie presný odtieň farby a tovar si nemôžeme ani ohmatať, aj preto sa nám v skupine „zľavoviek“ objavujú prakticky nové stoličky.

Zľavnené stoličky s chybou aj bez chyby

V súhrne sa teda jedná o tovar, ktorý nebol používaný, je nepoškodený a prakticky je ako nový. Tento typ tovaru nájdete v sekcii Rozbalené – zľavy – Stoličky bez chyby.

Druhým typom tovaru v skupine AOJ je tovar, ktorý môže mať drobné vady ako sú škrabance na kríži, šikmé švy na poťahu, vyblednuté plasty a pod. jedná sa však napospol o estetické záležitosti, ktoré na funkciu nemajú vplyv – u tohto druhu tovaru sú potom nastavené výraznejšie zľavy. Tieto produkty nájdete v sekcii Rozbalené – zľavy – Stoličky s chybou.

Pod označením SL sú zaradené produkty, u ktorých mohlo dôjsť napr. k výmene skrutiek alebo iných drobných dielov. U týchto „zľavoviek“ môžu byť použité neoriginálne skrutky, kríže, krytky a pod., ktoré sú však rovnaké vzhľadovo aj funkčne, ako originálne súčiastky, len majú iného výrobcu. Veľakrát takto vzniknú aj jedinečné kusy, ktoré inde nie sú v predaji.

Zľavy v recyklovaných obaloch

Pretože sme sa rozhodli naskočiť na enviromentálnu vlnu začali sme sa recyklovať obalové materiály, vrátane krabíc – tovar Vám tak môže prísť v neoriginálnom balení alebo v balení od iného produktu. Každé balenie však obsahuje EAN kód, vďaka ktorému si môžete overiť, či Vám prišiel správny tovar.

Všetko nájdete v popise tovaru

U všetkých druhov zľavového tovaru je v texte uvedený popis prípadných vád a či je tovar zložený alebo rozložený. Že k Vám napr. stolička doputuje rozložená v krabici, zistíte tiež tak, že za označením produktu bude písmeno S napr. AOJ0001S.

Okrem spomínaných skratiek AOJ, SL môžete na našom webe naraziť aj na skratky:
ABLA - zľavový tovar Bratislava
APR - zľavový tovar Praha
ABR - zľavový tovar Brno
AOV - zľavový tovar Ostrava


Jedná sa o zľavnený tovar na našich predajniach. Charakterom sa jedná o rovnaký tovar ako produkty s označením AOJ.

V porovnávači máte    produktZobraziť
Zmazať všetko
Načítám zboží...
HORE
zoom image