Rozdiel medzi kolieskami

Základné typy koliesok:
 

Štandardné plastové kolieska
Ide nepochybne o najrozšírenejší kolieska, ktoré sa štandardne dodávajú k väčšine dnes vyrábaných a predávaných stoličiek.
 

Rozdiel medzi kolieskami



Pogumované kolieska
Tieto kolieska sú predovšetkým určené na tvrdé podlahy (dlažba, drevené a plávajúce podlahy, betónové priemyselné podlahy, a pod.). Obvod koliesok je opatrený mäkčenou gumovou gumou, väčšinou svetlé farby, ktorá nezanecháva na podlahe nežiadúce stopy.


  Rozdiel medzi kolieskami

Záťažová pogumované kolieska
Táto záťažová kolieska sú viac odolná a znesú väčšiu záťaž / váhu.
Sú predovšetkým určené na tvrdé podlahy (dlažba, drevené a plávajúce podlahy, betónové priemyselné podlahy, a pod.). Obvod koliesok je opatrený mäkčenou gumovou gumou väčšinou svetlej farby, ktorá nezanecháva na podlahe nežiadúce stopy.

 

Rozdiel medzi kolieskami

 

Brzdené kolieska
Táto kolieska umožňujú funkciu brzdenia. V prípade, kedy nie je kancelárska stolička zaťažená (nikto na stoličke nesedí), kolieska samočinne brzdí stoličku proti ľahkému pohybu. Až v okamihu, kedy dôjde k zaťaženiu stoličky, dôjde aj k odbrzdení koliesok a užívateľ sa tak môže nerušene pohybovať a venovať svojej práci
 

Rozdiel medzi kolieskami


Kolieska s brzdou
Tieto kolieska sú vybavené páčkou. V jednej polohe sú kolieska zabrzdené a zaistená proti pohybu, v druhej polohe sa kolieska voľne otáčajú a neobmedzujú užívateľa v pohybe na stoličke.

V porovnávači máte    produktZobraziť
Zmazať všetko
Načítám zboží...
HORE
zoom image