Podporili sme skvelú akciu skúter zraz!

Najväčší český skúter zraz Po Valašsku na skútri je za nami. Pomyselne tak zakončil tohtoročnú sezónu, ktorá bola značne poznačená celosvetovou pandémiou COVID-19. Vďaka nej sa musela rad akcií presunúť či úplne zrušiť. To sa nevyhlo ani samotnému skúter zraze, ktorý bol oproti pôvodnému termínu presunutý na začiatok septembra. Teraz vám prinášame stručné zhrnutie a ohliadnutie za tohtoročným 9. ročníkom.

Tím kancelarskestolicky.com na akciu nechýbal a podporil túto výnimočnú akciu.

"Kvôli situácii sa musel zraz presunúť z júnového termínu. Nový termín bol síce tiež riskantné, ale aj tak sme zraz posunuli na prvý týždeň v septembri. Čakali sme ako sa situácia vyvinie, čo sa zakáže a hlavne či nám vyjde počasie. Našťastie čiastočne vyšlo a okrem nedele bolo krásne slnečno.

Vzhľadom na celkovú situáciu, kedy väčšina organizátorov akcie preložila na budúci rok, dopadol tento ročník Po Valašsku na skútri bezchybne. Mimo naše účastníkmi z rôznych kútov Čiech a Slovenska tento rok prišlo aj napriek 100 poľských priaznivcov "hovorí organizátor akcie Radek Rebroš.

Podporili sme skvelú akciu skúter zraz!

Podporili sme skvelú akciu skúter zraz!

Piatkový deň sa niesol v hudobnom duchu, ktorý v 17h odštartoval DJ Volvacek & Adamica. Ďalej vystúpila Rožnovská tanečná skupina H2B, kapely Ronjam a Out of Sorts.

Sobotňajší deň začal každoročné kávou, miestneho Taliana Cristiana. Ďalej registrácia, skúter akrobacie, vystúpenie tanečnej skupiny H2B, profesionálny skoky na trampolíne, spoločná vychádzka, módna prehliadka a súťaže. Vrcholom večera bolo vystúpenie Depeche Mode revival, na ktoré sa zišlo aj veľa fanúšikov zo širokého okolia.

Podporili sme skvelú akciu skúter zraz!

Nedeľné deň bol v znamení dažďa, napriek tomu sa na prehliadku spoločnosti Unipar zišlo cez 30 záujemcov, nasledovalo vystúpenie kaskadéra Martina Knechta a spoločný odchod na Pustevny, kde po 6 rokoch vstala z popola národná kultúrna pamiatka chata Libušín. Po obede prebehlo spoločné foto a s prianím ďalšieho stretnutia sa účastníci rozlúčili.

Celkovo sa zraze zúčastnilo okolo 800 ľudí, bohužiaľ aj kvôli obmedzeniu ohľadom COVID-19. Budúci zraz Po Valašsku na skútri bude naozaj výnimočný, pretože vykročí do svojho 10. ročníka a prebehne v termíne 28. 5. - 30. 5. 2021. Ak sa všetko podarí, chystajú organizátori veľké prekvapenie.

Podporili sme skvelú akciu skúter zraz!

V porovnávači máte    produktZobraziť
Zmazať všetko
Načítám zboží...
HORE
zoom image