TULI - sedací vak Smart, snímateľný poťah - vzor Koloběh Růžový

hodnotilo 0 užívateľov Katalógové číslo: 1051827

Urobte si pohodlie na jednom z našich najobľúbenejších modelov. Tuli vak Smart je ideálnym riešením pre deti i dospelých, pretože má ...  Celý popis

281,60 €
225,30 €
Cena bez DPH: 187,75 €
Pri platbe vopred: 223,00 €
Dostupnosť: 3 - 7 dní

Zákonná zodpovednosť (záruka):

24 mesiacov
Vendy z produktového hodnotia:
"Krásne, dizajnové a hravé vaky, ktoré sa hodia domov aj na záhradu a potešia v každom interiéri. Ideálne na zútulnenie vašich obľúbených priestorov."

Sedací vak Smart, snímateľný poťah - vzor Koloběh Růžový

Urobte si pohodlie na jednom z našich najobľúbenejších modelov. Tuli vak Smart je ideálnym riešením pre deti i dospelých, pretože má optimálnu veľkosť a je úžasne variabilný - môže sa vytvarovať minimálne do štyroch rôznych foriem sedenia. Patrí medzi stredné veľké modely, takže sa ľahko prenáša. Využijete ho v interiéri, napríklad v obývacej izbe alebo detskej izbe, ideálne však v stredne veľkých priestoroch a veľkorysejších dispozíciách.

V prípade exteriérových modelov vám dobre poslúži aj na balkóne, terase a na záhrade. Príjemný univerzálny vak si ľahko nájde fanúšikov aj na verejných podujatiach, ako sú koncerty a letné festivaly.

sedaci vak tuli smart

Vlastnosti a výhody sedacieho vaku Smart

  •  veľké množstvo materiálov
  •  veľa krásnych farebných prevedení
  •  vhodný do interiéru aj exteriéru
  •  materiál: polyester
  •  nesnímateľný poťah
  •  odolný a pružný na dotyk, vydrží všetky ročné obdobia
  •  odolný voči vode, ľahko čistiteľný
  •  slnečné svetlo látke vôbec nevadí
  •  skvelý na terasu aj záhradu


Vak Smart predstavuje ideálne sedenie pre stredne vysokého človeka, ktorému poskytne dostatok pohodlia a dokonalú oporu krku, hlavy aj rúk - možno na ňom sedieť, ale aj polehávať, relaxovať aj pracovať, pozerať sa na televíziu, hrať s playstation, čítať knihu, písať na notebooku, učiť sa alebo čítať si knihu.

Tento vak nadchne aj vašich najmenších, pretože sa s ním môžu dosýta vyšantiť, urobiť si z neho doskočisko, „skákací“ vankúš či mäkučký podklad na kotrmelke.

sedaci vak tuli smart

Materiál a šitie
Tuli Smart sa môže pochváliť svojim domácim pôvodom – od myšlienky až po výrobu je dielom šikovných slovenských rúk. Naša produkcia sa vyznačuje vysokou kvalitou šitia aj použitých materiálov. Vak je vyrobený z látky, ktorá je odolná voči tlaku aj treniu, pričom celkovú odolnosť zvyšuje aj dvojitý spevnený šev. Plusom je aj mimoriadne jednoduchá údržba, vak má totiž snímateľný poťah, ktorý je možné jednoducho vyprať v práčke.

Vnútorná náplň
Obsah vaku Smart tvoria guličky zo zdravotne nezávadného potravinárskeho polystyrénu, tiež vyrobeného na Slovensku. Pokiaľ sa vak po čase vysedí, vnútorný vak hravo odzipsujete a doplníte novým granulátom.

Čalúnenie - polyester
Polyesterovej látke so vzorom na vašom Tuli vaku vyhovuje exteriér aj interiér. Je tiež odolná a pružná na dotyk, preto vám vydrží počas všetkých ročných období. Pokiaľ by sa vám podarilo na ňu niečo vyliať, nič sa nedeje – je odolná proti vode. Voda a slnečné svetlo látke vôbec nevadí, a preto je skvelou voľbou pre všetkých, ktorí majú v obľube vysedávať na terase či záhrade. Ak by ste chceli túto látku vyprať, stačí vrchný obal Tuli vaku vyzliecť a vyprať na 30 ° alebo očistiť handričkou.

sedaci vak tuli smart

Spôsob balenia:
Vak váži 6,8 kg a je dodávaný v kartóne. Rozmery vaku sú 140 x 140 x 25 cm.

Doručenie po Českej republike a po Slovensku. Tovar doručujeme aj do ostatných krajín EU, pre vyčíslenie ceny dopravy sa prosím obráťte s dotazom na obchod@kancelarskezidle.com. Mimo krajiny EÚ nedoručujeme.

Záruka
24 mesiacov
Hmotnosť
6 kg
Šírka
140 cm
Hĺbka
140 cm
Výška
25 cm
Materiál
textília
Farba
ružová
V porovnávači máte    produktZobraziť
Zmazať všetko
Načítám zboží...
HORE
zoom image