TULI - sedací vak Relax, snímateľný poťah - vzor Forest

hodnotilo 0 užívateľov Katalógové číslo: 1051816

Zoznámte sa s najpredávanejším a najobľúbenejším vakom z dielne Tuli. K jeho nesporným výhodám nepatrí nielen vysoký komfort, ale aj ...  Celý popis

K vyskúšaniu na predajniach:

220,40 €
Cena bez DPH: 183,67 €
Pri platbe vopred: 218,20 €
Dostupnosť: 3 - 7 dní

Zákonná zodpovednosť (záruka):

24 mesiacov
Vendy z produktového hodnotia:
"Krásne, dizajnové a hravé vaky, ktoré sa hodia domov aj na záhradu a potešia v každom interiéri. Ideálne na zútulnenie vašich obľúbených priestorov."

Sedací vak Relax, snímateľný poťah - vzor Forest

Zoznámte sa s najpredávanejším a najobľúbenejším vakom z dielne Tuli. K jeho nesporným výhodám nepatrí nielen vysoký komfort, ale aj štandardná veľkosť a ľahká prateľnosť, vďaka čomu ho možno využiť aj v menších priestoroch. Tvarom pripomína malé elegantné kresielko, preto sa hodí do obývacej izby, domácej kancelárie či detskej izby. V prípade exteriérových modelov aj na balkón a terasu.

Môžete v ňom relaxovať aj pracovať, čítať si knihu alebo pozerať sa na televíziu, hrať na playstation alebo pracovať s notebookom. Tuli vak Relax je maximálne pohodlný pre deti a ľudí menšieho vzrastu, príjemné sedenie však poskytuje aj dospelým. Musíte len počítať s tým, že si neopriete hlavu ako pri iných modeloch Tuli vakov. Ľahko sa prenáša a je vysoko odolný, v exteriérovom prevedení ho môžete použiť aj na terase či na záhrade.

sedaci vak tuli relax

Vlastnosti a výhody sedacieho vaku Relax

  • veľké množstvo materiálov
  • veľa krásnych farebných prevedení
  • vhodný do interiéru aj exteriéru
  • materiál: polyester
  • snímateľný poťah
  • odolný a pružný na dotyk, vydrží všetky ročné obdobia
  • odolný voči vode, ľahko čistiteľný
  • slnečné svetlo látke vôbec nevadí
  • skvelý na terasu aj záhradu


Materiál a šitie
Tuli vak Relax je navrhnutý a vyrobený na Slovensku. Dbáme na to, aby si naše produkty zachovávali vysokú kvalitu šitia aj použitých materiálov. Vak je vyrobený z látky, ktorá je odolná voči tlaku aj treniu, pričom celkovú odolnosť zvyšuje aj dvojitý spevnený šev. Plusom je aj mimoriadne jednoduchá údržba, pretože ho vyčistíte obyčajnou handričkou a saponátom, tepovaním, alebo praním v práčke.

sedaci vak tuli relax
.
Vnútorná náplň
Obsah vaku Relax tvoria guličky zo zdravotne nezávadného potravinárskeho polystyrénu, tiež vyrobeného na Slovensku. Pokiaľ sa vak po čase vysedí, vak hravo odzipsujete a doplníte novým granulátom.

Čalúnenie - polyester
Polyesterovej látke so vzorom na vašom Tuli vaku vyhovuje exteriér aj interiér. Je tiež odolná a pružná na dotyk, preto vám vydrží počas všetkých ročných období. Pokiaľ by sa vám podarilo na ňu niečo vyliať, nič sa nedeje – je odolná proti vode. Voda a slnečné svetlo látke vôbec nevadí, a preto je skvelou voľbou pre všetkých, ktorí majú v obľube vysedávať na terase či záhrade. Ak by ste chceli túto látku vyprať, stačí vrchný obal Tuli vaku vyzliecť a vyprať na 30 ° alebo očistiť handričkou.

sedaci vak tuli relax

Spôsob balenia
Vak váži 4 kg a je dodávaný v kartóne. Rozmery vaku sú 65 x 95 x 70 cm.

Záruka
24 mesiacov
Hmotnosť
4 kg
Šírka
65 cm
Hĺbka
70 cm
Výška
95 cm
Materiál
textília
Farba
béžová
Využitie
kancelária, home office
V porovnávači máte    produktZobraziť
Zmazať všetko
Načítám zboží...
HORE
zoom image