TULI - sedací vak Sofa, nesnímateľný poťah - Tyrkysová

hodnotilo 0 užívateľov Katalógové číslo: 1051806

Urobte si maximálne pohodlie - najväčší vak z dielne Tuli poskytuje nekonečnú dávku komfortu a obrovskú variabilitu.  Celý popis

240,80 €
192,60 €
Cena bez DPH: 160,50 €
Pri platbe vopred: 190,70 €
Dostupnosť: 3 - 7 dní

Zákonná zodpovednosť (záruka):

24 mesiacov
Vendy z produktového hodnotia:
"Krásne, dizajnové a hravé vaky, ktoré sa hodia domov aj na záhradu a potešia v každom interiéri. Ideálne na zútulnenie vašich obľúbených priestorov."

Sedací vak Sofa, nesnímateľný poťah - Tyrkysová

Urobte si maximálne pohodlie - najväčší vak z dielne Tuli poskytuje nekonečnú dávku komfortu a obrovskú variabilitu. Poteší najmenších, ale aj vysokých ľudí či zamilované páry, ktoré sa v ňom môžu túliť spoločne. Svojich priaznivcov si nájde nielen v domácnosti, ale aj v kancelárskych priestoroch či na verejných podujatiach, ako sú koncerty a letné festivaly.

Na vaku Tuli Sofa sa dá sedieť, ležať, schúliť sa do klbka alebo sa poddať jeho mäkkým tvarom napoly ležmo. Dokážete ho používať ako nadýchané lehátko, ale hravo z neho sformujete extra mäkučké „kreslo“. Umožní vám pohodlne si oprieť ruky aj hlavu, ale najviac vám poďakuje vaša chrbtica. Vak sa totiž vďaka dokonalej ergonómii prispôsobí telu v akejkoľvek polohe. Hrejivá náplň z polystyrénových guličiek sa navyše postará o to, aby bolo oddýchnuté aj vaše stuhnuté svalstvo. Je teda úplne jedno, či budete čítať knihu, pracovať na notebooku alebo driemať. Tuli Sofa jednoducho skopíruje línie vášho tela.

sedaci vak tuli sofa tyrkysova

Vlastnosti a výhody sedacieho vaku Sofa

  •  veľké množstvo materiálov
  •  veľa krásnych farebných prevedení
  •  vhodný do interiéru aj exteriéru
  •  materiál: polyester
  •  nesnímateľný poťah
  •  odolný a pružný na dotyk, vydrží všetky ročné obdobia
  •  odolný voči vode, ľahko čistiteľný
  •  slnečné svetlo látke vôbec nevadí
  •  skvelý na terasu aj záhradu


Svoje miesto si nájde v obývacej izbe aj detskej izbe, v prípade exteriérových modelov aj na terase či veľkom balkóne. Kvôli svojej veľkosti ho však odporúčame používať skôr vo väčších priestoroch. Pokiaľ si prajete zaobstarať si originálne odpočinkové sedenie do vašej domácej kancelárie, Tuli Sofa je vďaka svojmu neformálnemu dizajnu pre home office ako stvorený.

Predstavuje investíciu na mnoho rokov, pretože neposlúži len dospelým, ale aj deťom, s ktorými bude rásť. Napriek veľkosti sa Tuli Sofa ľahko prenáša, takže po práci si ho môžu pokojne ukoristiť aj vaši najmenší. Objemné telo nášho obrovského Tuli vaku dokážu deti rýchlo premeniť na doskočisko či mäkkú „žinenku“, na ktorej sa dá bezpečne vyvádzať alebo robiť kotrmelce.

sedaci vak tuli sofa tyrkysova

Materiál a šitie
Tuli Sofa je rýdzo slovenským produktom – dizajn od miestnych tvorcov sa snúbi so skúsenosťami a precíznosťou domácej výroby. Dávame si záležať na poctivej kvalite šitia a používame výhradne kvalitné stroje, nite a overené materiály odolné voči tlaku aj treniu. Vďaka dvojitému spevnenému švu a zaobleným rohom sú naše vaky pohodlné, pevné a zároveň trvanlivé. Našim cieľom je vytvárať pre vás produkty, ktoré vám budú slúžiť celé roky.

Vnútorná náplň
Obsah vaku Tuli Sofa tvoria guličky zo zdravotne nezávadného potravinárskeho polystyrénu, vyrobeného na Slovensku. Pokiaľ sa vak po čase vysedí, vak s náplňou (resp. vnútorný vak, ak ide o produkt so snímateľným poťahom) hravo odzipsujete a doplníte novým granulátom.

Čalúnenie - polyester
Polyesterová textília na vašom Tuli vaku je správnou voľbou do interiéru. Látka je odolná a pružná na dotyk, preto je dobrým kamarátom všetkých uličníkov. S vodou problém nemá, vďaka čomu nemusíte mať obavy, keď obal polejete. Tekutina zostane na povrchu a stačí ju zotrieť suchou handričkou. Neodporúčame látku nechať dlho na slnku, pokiaľ nechcete, aby váš Tuli vak zmenil farbu. Keďže vak nemá snímateľný obal, nemožno ho prať v práčke. Ľahko ho však vyklepete alebo zbavíte špiny handričkou a saponátom.

sedaci vak tuli sofa tyrkysova

Spôsob balenia
Vak váži 8 kg a je dodávaný v kartóne. Rozmery vaku sú 140 x 170 x 25 cm.

Doručenie po Českej republike a po Slovensku. Tovar doručujeme aj do ostatných krajín EU, pre vyčíslenie ceny dopravy sa prosím obráťte s dotazom na obchod@kancelarskezidle.com. Mimo krajiny EÚ nedoručujeme.

Záruka
24 mesiacov
Hmotnosť
8 kg
Šírka
170 cm
Hĺbka
140 cm
Tovar je určený pre
domácnosť, obývacie izby, izbičky, kancelária, festivaly
Výška
25 cm
Materiál
textília
Farba
tyrkysová
Využitie
kancelária, home office
V porovnávači máte    produktZobraziť
Zmazať všetko
Načítám zboží...
HORE
zoom image