TULI - sedací vak Relax, snímateľný poťah - Universal Slniečková

hodnotilo 0 užívateľov Katalógové číslo: 1051786

Zoznámte sa s najpredávanejším a najobľúbenejším vakom z dielne Tuli. K jeho nesporným výhodám nepatrí nielen vysoký komfort, ale aj ...  Celý popis

200,00 €
140,00 €
Cena bez DPH: 116,67 €
Pri platbe vopred: 138,60 €
Dostupnosť: 3 - 7 dní

Zákonná zodpovednosť (záruka):

24 mesiacov
Vendy z produktového hodnotia:
"Krásne, dizajnové a hravé vaky, ktoré sa hodia domov aj na záhradu a potešia v každom interiéri. Ideálne na zútulnenie vašich obľúbených priestorov."

Sedací vak Relax, snímateľný poťah - Universal Slniečková

Zoznámte sa s najpredávanejším a najobľúbenejším vakom z dielne Tuli. K jeho nesporným výhodám nepatrí nielen vysoký komfort, ale aj štandardná veľkosť a ľahká prateľnosť, vďaka čomu ho možno využiť aj v menších priestoroch. Tvarom pripomína malé elegantné kresielko, preto sa hodí do obývacej izby, domácej kancelárie či detskej izby. V prípade exteriérových modelov aj na balkón a terasu.

Môžete v ňom relaxovať aj pracovať, čítať si knihu alebo pozerať sa na televíziu, hrať na playstation alebo pracovať s notebookom. Tuli vak Relax je maximálne pohodlný pre deti a ľudí menšieho vzrastu, príjemné sedenie však poskytuje aj dospelým. Musíte len počítať s tým, že si neopriete hlavu ako pri iných modeloch Tuli vakov. Ľahko sa prenáša a je vysoko odolný, v exteriérovom prevedení ho môžete použiť aj na terase či na záhrade.

sedaci vak tuli relax slunickova

Vlastnosti a výhody sedacieho vaku Relax

  •  veľké množstvo materiálov
  •  veľa krásnych farebných prevedení
  •  vhodný do interiéru aj exteriéru
  •  materiál: Universal
  •  snímateľný poťah
  •  odolný a pružný na dotyk, vydrží všetky ročné obdobia
  •  odolný voči vode, ľahko čistiteľný
  •  slnečné svetlo látke vôbec nevadí
  •  skvelý na terasu aj záhradu


Materiál a šitie
Tuli vak Relax je navrhnutý a vyrobený na Slovensku. Dbáme na to, aby si naše produkty zachovávali vysokú kvalitu šitia aj použitých materiálov. Vak je vyrobený z látky, ktorá je odolná voči tlaku aj treniu, pričom celkovú odolnosť zvyšuje aj dvojitý spevnený šev. Plusom je aj mimoriadne jednoduchá údržba, pretože ho vyčistíte obyčajnou handričkou a saponátom alebo tepovaním.

sedaci vak tuli relax slunickova

Vnútorná náplň
Obsah vaku Relax tvoria guličky zo zdravotne nezávadného potravinárskeho polystyrénu, tiež vyrobeného na Slovensku. Pokiaľ sa vak po čase vysedí, vak hravo odzipsujete a doplníte novým granulátom.

Čalúnenie - Universal
Látke Universal vyhovuje exteriér aj interiér. Kvalitne utkaný materiál na von aj do izby je jasnou voľbou všetkých milovníkov pohodlia. Poradí si s vodou, nevybledne zo slnka a má zníženú horľavosť. Ak by ste chceli Universal vyprať, stačí vrchný obal Tuli vaku vyzliecť a vyprať na 30 ° alebo očistiť handričkou.

sedaci vak tuli relax slunickova

Spôsob balenia
Vak váži 4 kg a je dodávaný v kartóne. Rozmery vaku sú 65 x 95 x 70 cm.

Doručenie po Českej republike a po Slovensku. Tovar doručujeme aj do ostatných krajín EU, pre vyčíslenie ceny dopravy sa prosím obráťte s dotazom na obchod@kancelarskezidle.com. Mimo krajiny EÚ nedoručujeme.

Záruka
24 mesiacov
Hmotnosť
4 kg
Šírka
65 cm
Hĺbka
70 cm
Výška
95 cm
Materiál
textília
Farba
žltá
Využitie
kancelária, home office
V porovnávači máte    produktZobraziť
Zmazať všetko
Načítám zboží...
HORE
zoom image