ANTARES - Kancelárska stolička POFIT DARK GREY (PF-AC) s PDH

hodnotilo 1 užívateľov Katalógové číslo: 1047022

POFIT DARK GREY (PF-AC) (tmavosivý rám, strieborná sieťovina) Dizajnová kancelárska stolička POFIT DARK GREY (PF-AC) je prvá High ...  Celý popis

Lucie z produktového hodnotí:
"Vďaka mechanizmom, ktoré stolička ponúka, posúva ergonómiu sedenia zas o kus ďalej. Navyše sa jedná o prvú High Tech stoličku, ktorá má Bluetooth a s užívateľom komunikuje pomocou aplikácie, ktorú možno stiahnuť do mobilu alebo tabletu. Stolička Vám tak stráži správnosť sedenie. Na všetky strany je táto stolička pecka!"

POFIT DARK GREY (PF-AC) (tmavosivý rám, strieborná sieťovina)

Dizajnová kancelárska stolička POFIT DARK GREY (PF-AC) je prvá High Tech stolička na svete vybavená Bluetooth. So svojím užívateľom komunikuje pomocou aplikácie, ktorú možno stiahnuť do telefónu alebo tabletu. Stolička POFIT je potiahnutá sieťovinou na operadle i sedadle, čím sa zvyšuje hygiena a komfort sedenia. Vzdušná sieťovina zabraňuje prehriatiu dotykových partií tela. Stolička je výškovo nastaviteľná a ponúka synchrónny mechanizmus. Tvorcovia stoličky nezabudli ani na estetické hľadisko a užívateľovi je ponúknutý široký výber poťahov z mäkkých a odolných sieťovín. Podhlavník sa automaticiky čalúni do čiernej látky.

Kancelárska stolička POFIT DARK GREY  (PF-AC) s PDH

Kľúčové vlastnosti:

- záruka 60 mesiacov
- nosnosť 130 kg
- dynamické bionické uvoľnenie chrbtice
- systém podpory bedrovej chrbtice LIVEMOTION
- všestranné, dvojkrídlové podpery chrbtových svalov
- 5 D opierka hlavy
- 3 D lakťová opierka
- synchrónny mechanizmus
- aretácia operadla v 4 polohách
- hĺbkové nastavenie sedáka
- Bluetooth
- materiál - plast, sieťovina
- tmavosivý rám.

Kancelárska pracovná stolička POFIT prepája dizajn a ergonomickú dokonalosť. K dizajnu bionickej chrbtice využíva pokročilú technológiu, aby bola poskytnutá maximálna podpora celej chrbtici. Aktuálne je bionická chrbtica najlepším riešením bolesti chrbta a bedrovej chrbtice pri sedení na kancelárskych stoličkách. Stolička POFIT ponúka podporu celej dĺžky chrbtice a spoločne s dvojkrídlovými všestrannými podperami pre chrbtové svaly a systémom sledovania bedrovej chrbtice LIVEMOTION tak poskytuje komplexnú oporu chrbta užívateľa, vrátane celých skupín chrbticových a chrbtových svalov. Bionická chrbtica podporuje platničky bedrovej, hrudnej a krížovej chrbtice.

Kancelárska stolička POFIT DARK GREY  (PF-AC) s PDH

Štýlová stolička POFIT ponúka aj jednoduché ovládanie synchrónneho mechanizmu a nastavenie výšky sedadla jednou pákou. Ďalej poskytuje mechanizmus aktivovaný váhou s dvoma režimami zmeny odporu pri náklone operadla, náklon operadla s možnosťou aretácie v 4 polohách a nastavenie hĺbky sedáku.

Katalóg s podrobnejšími informáciami nájdete v sekcii "k stiahnutiu".

Kancelárska stolička POFIT DARK GREY  (PF-AC) s PDH

Zhrnutie:
Stolička POFIT DARK GREY je navrhnutá tak, aby splnila požiadavky na dizajn a ergonomickú dokonalosť. Svojou výbavou posúva ergonómiu stoličiek zase o kus ďalej. Je to prvá High Tech stolička svojho druhu a je vybavená Bluetooth a pomocou aplikácie komunikuje so svojím užívateľom a stráži tak jeho správne sedenie. Vďaka bionickej chrbtici, podperám chrbtových svalov a systému sledovania bedrovej chrbtice ponúka celkovú podporu chrbta, vrátane celých skupín chrbtových a chrbticových svalov. Funkčným centrom je jednoducho ovládateľný synchrónny mechanizmus. Stoličku POFIT možno čalúniť sieťovinou ale tiež látkou alebo kožou. Ďalej obsahuje opierku hlavy a lakťovú opierku.

Spôsob balenia:
Stolička váži 23 kg a je dodávaná v demonte.

 
 

 

 

Doručenie po Českej republike a po Slovensku. Tovar doručujeme aj do ostatných krajín EU, pre vyčíslenie ceny dopravy sa prosím obráťte s dotazom na obchod@kancelarskezidle.com . Mimo krajiny EÚ nedoručujeme.

Záruka
60 mesiacov
Výšková nastaviteľnosť
ano
Minimálna výška sedadla
45.5 cm
Maximálna výška sedadla
54.5 cm
Hmotnosť
23 kg
Područky
áno
Minimálna výška
111 cm
Maximálna výška
129 cm
Šírka
61 cm
Hĺbka
47 cm
Kríž/kostra
kov
Mechanika
synchrónna
Maximálna nosnosť
130 kg
Materiál
sieťovina
Materiál sedadla
sieťovina
Materiál operadla
sieťovina
Farba
viacfarebná
Farba sedadla
viacfarebná
Farba operadla
viacfarebná
Podhlavník
bez opory hlavy
Využitie
kancelária
Príslušenstvo
podrúčky - nastaviteľné, bez posuvu sedáku, s oporou hlavy
"pohodlné
"
heureka
21.02.2021 22:26
Dobrý den, rád bych si někde židli vyzkoušel, je to možné prosím? Jsem z Prahy. Děkuji
Ondřej Novák 13.10.2020 19:49:39
Dobrý den, bohužel tato židle je k vyzkoušení momentálně pouze v Brně.
Kristýna z administrácie 15.10.2020 12:06:05
Názov súboru
Stiahnutie
KATALOG-POFIT.pdf
Pofit-–-uzivatelsky-manual(1).pdf
V porovnávači máte    produktZobraziť
Zmazať všetko
Načítám zboží...
HORE
zoom image