MADDIAMOND - Polohovacie kreslo s masážou MD-28/3-OH-MS otočné a houpacie

hodnotilo 16 užívateľov Katalógové číslo: kz1015730

Polohovacie kreslo s masážami MD-28/3-OH-MS otočné a hojdacie Relaxačné polohovacie kreslo s vibračnou masážou MD-28/3-OH-MS je ...  Celý popis

530,20 €
Cena bez DPH: 441,83 €
Pri platbe vopred: 524,90 €
Nedostupné

Nosnosť:

120 kg

Zákonná zodpovednosť (záruka):

24 mesiacov
Emilia z adminstrace hodnotí:
"křeslo je výborné,vyrobené z kvalitního materiálu. Líbi se mi jeho variabilita."

Polohovacie kreslo s masážami MD-28/3-OH-MS otočné a hojdacie

Relaxačné polohovacie kreslo s vibračnou masážou MD-28/3-OH-MS
je navrhnuté s maximálnym dôrazom na pohodlie a komfort pri sedení. Materiál je veľmi príjemný na dotyk a špeciálna vrstva zabraňuje kĺzaniu po poťahu. Prešívanie je dvojité pre väčšiu pevnosť. Výborne sa hodí do všetkých interiérov.

Polohovacie TV kreslo s masážami si môžete nastaviť do liboľnej polohy, kreslo je možné otáčať v rozmedzí 360 stupňov bez obmedzenia. V základnej polohe má hojdaciu funkciu - pri vysunutí podnožky sa hojdanie zablokuje. Do kresla sú zabudované masážne mechanizmy pre oblasť krku, bedier, zadku a stehien. Samozrejmosťou je nastaviteľná intenzita a automatické programy.

Novinkou je vyhrievanie v oblasti chrbta.

Kreslo nie je vhodné pre staršie osoby a osoby s pohybovým hendikepom. Môže nastať problém s vrátením nožnej opierky do východiskovej polohy.


 
Polohovacie kreslo s masážou MD-28/3-OH-MS otočné a houpacie
 

Nová konštrukcia umožňuje vysunutie podnožky do väčšej výšky nad sedadlom čo maximálne uvoľní unavené nohy. Kreslo má mäkké, ale pevné čalúnenie, je dostatočne široké aj pre silnejšie postavy.

Každý pozná pocit príchodu domov z práce, záhrady či pešej túry a cítite bolesť na nohách a chodidlách. Kreslo vás napolohuje do polohy, ktorá uvoľní svalstvo a dopraje úľavu od bolesti. Podrúčky majú zabudovaný odkladací priestor pre pitie a ďalšie potreby. Kreslo má aj vrecká po stranách.

Výhody relaxačného kresla s masážou:
- ohrievanie zadových opier
- vibračné masážne funkcie chrbta, sedadla a lýtok
- hojdacia funkcie
- otáčanie v uhle 360 ​​stupňov
- podnožka je vyššia ako zadok
- odkladací priestor pre pitie, ovládač neba časopis
- Dostatočne dlhá chrbtová opierka pre podoprenie hlavy
- požičiavanie prebieha veľmi ľahko a intuitívne

Spôsob balenia:
Kreslá sú dodávané v čiastočnom demontáži (zvlášť opieradlo a zvlášť sedák) a veľmi ľahkou manipuláciou nasadíte opieradlo na sedák tak, aby opieradlo "zacvakol." Tím je kompletizácia hotová :)

Hodnotenie:
Kreslo je veľmi pohodlné, mäkké a komfortné. Upozorňujeme však, že nie je s elektrickým pohonom, čiže podnožku na nohy musíte zatlačiť mechanicky - vlastnou silou, kým nebudete počuť cvaknutie.

Záruka
24 mesiacov
Výšková nastaviteľnosť
ne
Hmotnosť
45 kg
Maximálna výška
104 cm výška sedadla 52 cm
Šírka
54 cm, 88 cm včetně područek
Hĺbka
hloubka sedadla - 53 cm
Poťah z kože
syntetická kůže
Maximálna nosnosť
120 kg
Tovar je určený pre
relaxaci
"Křeslo je tvrdé, naprosto nevhodné pro seniory, přestože bylo tak doporučováno. Zaklapnutí podnožky je těžké, rovněž tak nalézáni a vstávání z něj, látka je protiskluzová, takže se po ní nelze posunout do zadu ani dopředu. Houpací mechasnismus by měl jít zastavit, ale lze to jen při lehu s podnožkou. Masáž je všude, jen ne tam, kde má být, místo ramen mi masíruje horní část krku a hlavu, měla by být uváděna výška postavy, pro kterou se hodí. Já mám 161 cm a nehodí se pro mě. Ta tvrdost posezu je rovněž strašná, a ty otvory na sklerničky jsou defakto nefunkční a jen takové jakože na oko... Už bych to nekoupila, nikdy. Jen je nutno dodat, že náš trh obecně jede z jednoho zdroje, má stovky variant, ale všechno to jsou polské krámy. "

Kristýna z administrace reaguje na hodnocení:
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu. Mrzí nás, že nejste s křeslem spokojená. Při Vaši nespokojenosti Vám nabízíme možnost odstoupení od smlouvy do 14 dnů (v případě nákupu na fyzickou osobu), stačí si vyplnit tento formulář: https://www.kancelarskezidle.com/reklamace.php?typ=2 Nevím ale, zda jste vůbec křeslo objednávala přes náš eshop, v systému ani nemáme Váš email. Naše popisy jsou zcela dostačující, v parametrech si zákazník může přečíst rozměry křesla a tak vydedukovat jeho velikost, a zda mu bude křeslo podle parametrů pasovat či nikoliv. Mad Diamond je kvalitní Slovenský výrobce, mohu Vás ujistit, že se nejedná o polský výrobek. V případě příští objednávky nás neváhejte kontaktovat, rádi Vám pomůžeme při výběru na emailu obchod@kancelarskezidle.com, či telefonicky na čísle 603 262 386.
Milli
28.01.2022 09:58
"Křesla jsme měli zakoupené . Do dvou let reklamace sedáky se dosti prosedly. Reklamace byla firmou provedena. Eko koženka se začala loupat v namáhaných místech jako jsou opěrky. Byli jsme dosti zklamaní . Křesla se nám moc líbila. Kdyby byly provedeny v kůži opět neváhám. Jana Benešová"
Jana Benešová
27.03.2021 19:58
"Podľa očakávania,spĺňa všetky očakávania."
Igor
01.02.2020 09:19
"Rychlé dodání, po předání nám řidič křeslo skompletová a uvedl do provozu. Podnožku na nohy není až takový problém sklopit zpět dolů, jak tu většina popisuje. Stačí při vstávání z křesla patami nohou cca ve spodní třetině podnožky zatlačit současně s houpavým pohybem křesla dopředu a podnožka zaklapne do původní polohy a současně vstanete z křesla. Časem při používání podnožky jde sklapování mnohem lehčeji, jen je třeba naučit se ten správný grif. Křeslo je pro relaxaci pohodlné , masáž skvělá. Naprostá spokojenost, mohu jen doporučit. "
Miluše Pospíšilová
04.02.2019 07:38
"Veliká spokojenost s výrobkem i se službami"
M. Jarošová
13.01.2018 22:58
"Křeslo je pohodlné,ale má jednu velkou vadu aspon výrobek který jsem zakoupil.Po odjištění se zvedne opěrka pod nohama na pohodlné sezení,ale když je potřeba vstát tak se musí nohami zatlačit na tuto podpěru aby se sklopila a vrátila do původní polohy.Toto je ale nemožné,neustále se to vraelo a nebylo možné aby to zaskočilo a zůstalo sklopené,povedlo se mi to až jsem slezl z křesla a klekl si ke křeslu a rukou to zatlačil dolů,takže absolutně nepoužitelné.Z tohoto důvodu jsme křeslo vrátili a vyměnili za křeslo s el.pohonem,které ale už bylo jednou tak dražší.S novým křeslem s el.pohonem už jsem spokojen.Musím také zdůraznit,že reklamace a výměna proběhla hladce bez jediného problému a rychle."
Dušan
26.02.2017 11:12
"Křeslo je moc pěkný, velmi pohodlné a pěkně udělané. Je krásně měkké a moc pohodlně se na něm sedí. Polohování je snadné. Snad jedině masáž by mohla být intenzivnější, přijde mi to spíš jak vrnění v křesle, než jak skutečné masáž, třeba z masážní podložky. Ale jinak jsme s křeslem moc spokojeni. Je to opravdu pravé relaxační křeslo."
Kateřina
12.02.2017 09:51
"Doporučuji, za relativně nízkou cenu příjemné a pohodlné posezení a mnoho funkcí :-) Hnědá barva jako na obrázku, polstrování kvalitně prošité a pohodlné, v základní poloze se můžete v křesle houpat, při polohování lehká manipulace, křeslo lze lehce otáčet i při zvednuté opěrce nohou, pouze sklápění opěrky nohou jde trochu ztuha. Křeslo a všechny jeho funkce jsem si mohla před zakoupením vyzkoušet, příjemná komunikace s pracovnicí v Rožnově pod Radhoštěm a složené křeslo dovezli zadarmo již na druhý den domů."
Iveta Vojkůvková
17.10.2016 15:54
"Křeslo je velmi pohodlné, měkké, výborný omyvatelný potah, barva cappuccino je jako na obrázku, pěkná. Funkce masážní a vyhřívání výborné. Hůře (těžce) se manipuluje s nožní podpěrkou, ale jinak O.K. Výrobek doporučuji."
Svatava
08.08.2016 06:02
"Pěkné, moc příjemné na relax, sklopení nohou ale nejde, jen rukou a to ještě velkou silou (asi zbytečně silná pružina). Jinak plně funkční. některé masáže hlučné..."
Nugeta
25.02.2016 13:03
"Křeslo velmi pohodlné a příjemné. V brzké době objednám další."
Alena Kerhartová
07.01.2016 09:31
"Absolutní spokojenost jak s výrobkem,tak zejména s paní prodavačkou v prodejně MERCURY STAR s.r.o Nádražní 477/184 702 00 Ostrava Přívoz"
Pavel Světlík
30.11.2015 20:32
Zobraziť všetky hodnotenia
"Za tú cenu je to príjemný relax."
Miro
11.03.2015 13:55
"Křeslo je pohodlné a funkční. Nicméně opěrky jsou smontovány podle mého názoru malým množstvím spojovacího materiálu, protože při posouvání křesla po podlaze za opěrku se opěrky mírně odchyluje od sedáku křesla, což podle mého názoru odbytou konstrukcí křesla. Dále sponkování čalounění na zadní části křesla sponkami na levný nábytek působí neprofesionálně a ledabyle. Na cenu křesla, které je ve své kategorii jedním z nejdražších byl očekával precizní zpracování, které mi přijde odfláknuté za účelem finanční úspory. Cena mě však vedla k pocitu ze kupuji luxusní výrobek, zpracování je však odfláknuté. Kvalita zpracování mi připomíná srovnáním např. u oblečení výrobce od značkové firmy např. Adidas a textilu od asijského prodejce. Křeslo funguje a plní svůj účel, ale ledabylé zpracování a podlé mého nekvalitně zpracovaná konstrukce křesla (zmiňované opěrky) jsou velkým zklamáním a tento produkt nedoporučuji, protože poměr kvalita cena je hodně mimo standard. Cenou se snaží výrobce vzbudit dojem kvalitního výrobku, ale skutečným zpracováním je to velice laciný a odfláknutý výrobek, byž splňuje vše co výrobce deklaruje. Za kvalitně zpracovaný považuji pouze sedák a prožívání. Celkově je pro mě tento výrobek zklamáním a rozhodně není tím zas co jsem ho před koupí považoval, tzn. výrobkem, který dělali zlaté české ručičky. Tento produkt a výrobce osobně nedoporučuji a již si do této značky nikdy nic nekoupím. "
Jaroslav Drozd
19.02.2015 11:01
"pohodlné křesko,masáže jsou příjemné "
karel
19.12.2014 07:34
"S křeslem jsme velice spokojeni a také s komunikací internetového obchodu, která byla příjemná, zodpověděla v krátkém čase veškeré dotazy."
Jansová Petra
07.12.2014 12:43
Dobrý den, můžete mi říct rozměry krabice ve které je křeslo expedováno? Děkuji.
Petr Kovár 25.12.2015 10:00:30
Dobrý den přesné rozměry odhaduji jelikož výrobce přes svátky nedělá. Můj odhad je cca 70x70cm a výška cca 90 cm Děkujeme jan Doucha - jednatel
Kancelarskezidle.com 28.12.2015 13:28:10
dobrý den mnela bych zajem o poloh.kreslo MADDIAMOND - Polohovací křeslo s masáži MD-28/3-OH-MS otočné a houpací a chci se zeptat jestli mate v jake koli barve kreslo na prodejne ,že by jmse prijeli vyzkouset.Dekuji za rychlou odpoved Benova*Koprivnice
pavlina benova 13.11.2016 19:35:59
Dobrý den, ano máme jej v Rožnově na vzorkovně. Budeme se těšit na Vaši návštěvu. Radka Hrstková, zákaznický servis
Kancelarskezidle.com 24.11.2016 07:50:43
Dobrý den, objdnal jsem toto křeslo dědečkovi do Brna. Dopravce to vynese do 1NP a smontuje? Je nutné při dodání mít tam stěhováky? :-)
pavel žiška 25.11.2018 14:52:51
Dobrý den, určitě ano, ale je tam poplatek 700,-, zavezou přímo na místo i s montáží a vysvětlí co a jak. S pozdravem Radka Hrstková, zákaznický servis
Radka z administrácie 28.11.2018 07:15:08
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda nejde zablokovat houpání i bez zvednutí podnožky? Nejsem si jistý zda mi bude vyhovovat neustálé houpání křesla při každém pohybu. Děkuji
Marian 04.12.2019 09:35:11
Dobrý den, aretace v základni poloze je samozřejmě součastí. Nemusíte mít strach, že budete furt v houpacím efektu. Děkuji a přeji hezký den Zákaznický servis S.Kučírka
Kancelarskezidle.com 05.12.2019 10:23:35
Dobrý den, rád bych se zeptal na polohovací křeslo ušák, otočný ,polohovací černé barvy. Nejbližší místo pro nás na prohlídku je Rožnov pod Radhoštěm. Budete mít v dohledné době na prodejně nějaký kus na vyzkoušení ? děkuji za odpověď. s přáním hezkého dne David Kudělka (Oprava )
David Kudělka 24.06.2020 18:54:42
Dobrý den, bohužel toto křeslo nemáme ani na jedné z našich poboček k vyzkoušení.
Kristýna z administrácie 30.06.2020 15:50:55
Prosím o info zda máte k dispozici křesla MD-28/3-OH-MS otočné a houpací v černé barvě. Dekuji
Iveta Janíčková 14.07.2020 20:28:00
Dobrý den, bohužel uvedeno křeslo k dispozici nemáme. Můžete si vybrat z této nabídky níže: https://www.kancelarskezidle.com/hledej?term=mad+diamond
Kristýna z administrácie 15.07.2020 11:28:28
Máme záujem okreslo, mate na sklade? Dekuji za odpoved?
Katarina Honejsková 10.02.2021 08:46:01
Dobrý den, tato křesla skladem nemáme, jsou na objednávku u výrobce. Děkujeme za pochopení.
Kristýna z administrácie 11.02.2021 10:32:37
dobry den. kedy bude tovar dostupny?
Michaela 09.12.2021 15:18:29
Dobrý den, bohužel křeslo není aktuálně dostupné. Můžu Vám nabídnout jiné podobné alternativy skladem: https://www.kancelarskezidle.com/hledej?term=maddiamond&inStockItems=1&inExternalStockItems=1
Kristýna z administrácie 10.12.2021 19:31:04
In Different color
Antoine Jeha 14.12.2021 13:46:57
Hello, if you want different color, click on "KOUPIT" and you will see full offer.
Kristýna z administrácie 15.12.2021 12:40:36
Dobrý den, píšete, že křeslo je masážní a přitom není na elektřinu, jak tedy funguje, prosím?
Vladimír Gaigr 09.01.2022 11:16:41
Dobrý den, ovládání je na baterky.
Kristýna z administrácie 13.01.2022 14:48:05
V porovnávači máte    produktZobraziť
Zmazať všetko
Načítám zboží...
HORE
zoom image