TOPSTAR - Kancelárska stolička SITNESS 10

hodnotilo 13 užívateľov Katalógové číslo: kz1008071

Moderná kancelárska stolička k PC, ktorá sa vyznačuje príjemným tradičným dizajnom, ergonomickým operadlom s integrovanou bedrovou ...  Celý popis

kancelárska stolička SITNESS 10, ČIERNA SKLADOVÁ
10, ČIERNA SKLADOVÁ
Skladom
285,30 €
Cena bez DPH: 237,75 €
Pri platbe vopred: 282,40 €
Dostupnosť: 3 - 4 týždne

Nosnosť:

110 kg

Záruka:

36 mesiacov
Konfigurátor židlík
Vyberte si z variant
Vendula z administratívy hodnotí:
"Stolička je veľmi pohodlná a po nastavení sa mi v nej moc dobre sedelo. Vyhovuje mi, že má nastaviteľnú chrbtovú opierku a jej ergonómia je príjemná. Tiež sa mi páči pohyblivý sedák, ktorý sa mi neustále prispôsobuje a nemám tak tendenciu sedieť vo stuhnuté pozícii."

Kancelárska stolička SITNESS 10

Moderná kancelárska stolička k PC, ktorá sa vyznačuje príjemným tradičným dizajnom, ergonomickým operadlom s integrovanou bedrovou opierkou a pohodlím pri sedení. Stolička taktiež disponuje orto-sedákom, ktorý je vybavený patentovaným Body-Balance-Tec kĺbom pre aktívne sedenie. Vďaka tomu je sedák pohyblivý do všetkých strán a udržuje chrbticu v rovnováhe. Chrbtica je tak vždy v správnej pozícii a počas sedenia sa precvičuje aj chrbtové svalstvo. Stolička je vrátane výškovo nastaviteľných podrúčiek „U“ a kovového chrómovaného kríža.

Hodí sa ako do kancelárie, tak aj do domácej pracovne a svojim vzhľadom aj výbavou rozhodne zaujme.
 

židle Sitness 10 Topstar zelená

 

Kľúčové vlastnosti:

  • Permanent-kontaktný mechanizmus na nastavenie uhla operadla, individuálne nastaviteľný a zaistiteľný v rôznych pozíciách.
  • Pohodlný, ergonomicky tvarovaný fitness-orto sedák s integrovaným Sitness kĺbom, ktorý umožňuje pohyb sedáku do strán.
  • Ergonomicky tvarované operadlo s integrovanou bedrovou opierkou as možnosťou nastavenia výšky.
  • Výškovo nastaviteľné podrúčky "U2".
  • Kvalitný a stabilný kovový chrómovaný kríž vybavený bezpečnostnými samobrzdiacimi kolieskami pre kobercové podlahy.
  • Kolieska na tvrdé podlahy za príplatok.
  • Max. nosnosť 110 kg
  • Hmotnosť 20 kg


Rozmery:

  • Výška sedenia 46 - 56 cm
  • Šírka sedadla 48 cm
  • Hĺbka sedadla 45 cm
  • vVška operadla 57 cm
  • Max. výška užívateľa 192 cm
  • Max. hmotnosť užívateľa: 110 kg


Konštrukcia kancelárske stoličky SITNESS 10 stojí na stabilnom päťramennom kríži z chrómovanej ocele, ktorého súčasťou je pätica plastových koliesok (čap 10 mm), ktoré umožňujú ľahkú a plynulú mobilitu stoličky, a ktoré sú vhodné na kobercové podlahy. Samozrejmosťou je nastavenie výšky sedenia podľa potrieb sediaceho.

Výškovo nastaviteľné operadlo je ergonomicky tvarované a disponuje integrovanou oporou bedrových stavcov, čo umožňuje komfort a správnu oporu pre telo. Pri operadle je možné tiež nastaviť jeho sklon pomocou permanent-kontaktného mechanizmu (pri zablokovaní operadla núti sedieť vzpriamene v permanentnom kontakte s operadlom). Samozrejmosťou sú výškovo nastaviteľné U2 podrúčky pre väčší komfort a uvoľnenie pre ruky.

Stolička ďalej disponuje pohodlným, ergonomicky tvarovaným sedákom, ktorý je vybavený patentovaným Body-Balance-Tec kĺbom pre aktívne, dynamické sedenie. V prednej časti je zaoblený, čo zamedzuje nepohodlnému sedeniu bez tlaku na spodnú časť stehien.

Funkcia balansovania - Sedák, ktorý sa nakláňa do troch smerov, nasleduje pohyby vášho tela a udržuje chrbticu v rovnováhe. Vždy ju drží v správnej pozícii a počas sedenia precvičuje chrbtové svalstvo. Z prirodzeného pohybu tela tak automaticky vyplýva výsledok, ktorý podporuje zdravie. Pasívna balancia tak zaisťuje prirodzený pohyb vášho tela.

Naproti tomu aktívne balansovanie sa v priebehu dňa odporúča v maximálnej dĺžke 30 minút. Aktívnym balansovaním sa rozumie situácia, kedy sediaci účelovo a konkrétne využije pohyb stoličky na pretiahnutie, kedy sa precvičí predovšetkým chrbtové svalstvo.

Balansovanie pri stoličke nie je možné zablokovať.
 

židle Sitness 10 Topstar černá

Stolička je čalúnená v látkach skupiny G.
 
Skladom v obmedzenom množstve v látkach G05 - zelená, G20 - čierna, G21 - červená, G26 - modrá.

Spôsob balenia:
Stolička je dodávaná v krabici v rozloženom stave spolu s návodom na montáž. Po rozbalení ju ľahko a rýchlo zložíte do použiteľného stavu, čo vám zaberie zhruba 30 minút.

Doručenie po Českej republike a po Slovensku. Tovar doručujeme aj do ostatných krajín EU, pre vyčíslenie ceny dopravy sa prosím obráťte s dotazom na obchod@kancelarskezidle.com. Mimo krajiny EÚ nedoručujeme.

Záruka
36 mesiacov
Výšková nastaviteľnosť
ano
Minimálna výška sedadla
46 cm
Maximálna výška sedadla
56 cm
Hmotnosť
20 kg
Područky
áno už v cene
Minimálna výška
104 cm výška operadla 57 cm
Maximálna výška
117 cm
Šírka
sedáku 48 cm
Hĺbka
sedáku 45 cm
Poťah z látky
áno
Kríž/kostra
kovový - chrom
Mechanika
balančná
Maximálna nosnosť
110 kg
Tovar je určený pre
kancelaria, zdravé sedenie
Priemer čepu kolieska
10 mm
Materiál sedadla
látka
Materiál operadla
látka
Farba sedadla
viacfarebná
Farba operadla
viacfarebná
Podhlavník
bez opory hlavy
Využitie
kancelária, home office
Príslušenstvo
bez opory hlavy, bez posuvu sedáku, podrúčky - nastaviteľné
"Splnila očekávání. Používám krátce, ale zdá se, že bude fungovat. "
Obec ...
24.05.2023 09:11
"Stolička ma sklamala - v najnižšej polohe je asi o 10 cm vyššia než je to bežné u podobných stoličiek. Cena absolútne neodpovedá kvalite - zvary na kovových častiach sú veľmi nízkej kvality a vyzerajú, ako by ich zváral nevyškolený personál. Područky majú veľmi zlý design. Veľmi mi vadí ergonómia obsluhy stoličky - na spodnej strane má dve páky, pomocou tej vpredu nastavujete výšku sedáku, pomocou tej druhej viac vzadu sa aretuje sklon operadla. A práve tá zadná páka je problém - na to aby ste si zaaretovali polohu operadla, sa musíteveľmi neprirodzene ohnúť do pravej strany dolu a rukou ovládať tú páku. Konštruktér jednoducho pri návrhu ovládania tejto stoličky nerozmýšľal a ani si svoje dielo zjavne nikdy nevyskúšal :(. Záver: neodporúčam nákup, za takéto peniaze nájdete na trhu aj lepšie urobený výrobok. A ešte k predajcovi: Objednal som si naraz dva kusy tejto stoličky a k obom aj balíček pogumovaných koliesok, platil som predom prevodom z účtu.. Kuríérna služba mi však doručila iba škatule so stoličkami, kolieska nie. Reklamoval som chýbajúce kolieska a predajca mi povedal : Jó múže sa to stát ... No NEMÚŽE !"

Kristýna z administrace reaguje na hodnocení:
Dobrý den, děkujeme za hodnocení a mrzí nás Vaše zklamání. V sekci parametry jste se mohl již předem dočíst, jaké výškové rozmezí tato stolička nabízí. Ohledně stavby židle odešlu Vaši zpětnou vazbu i výrobci, třeba je tento podnět bude inspirovat. Zároveň se také omlouvám za zpětnou vazbu našeho kolegy. Jak jste uvedl, toto se stávat nemůže.
Martin
05.07.2021 07:55
"Se židlí jsem moc spokojená pěkně se na ní sedí.Perfektní pro bolavá záda."
Jana B.
03.04.2021 12:39
"S židlí jsem naprosto spokojený. Je to moc pěkná židle za dobrou cenu. Pěkně se na ni sedí, je stabilní, sedátko je ergonomické, takže se viklá do stran dle potřeby. Sedátko je i dobře tvarované, takže z něho nebolí zadek. Sedím na židli 8,5 h denně a paráda. Koupil jsem si zelenou barvu a všichni mi ji chválí. Krásná. Doporučuji."
Jakub Adam-Augustin Volf
27.10.2020 18:35
"Vynikajúca ergonomická stolička umožňujúca pohodlné a zdravé sedenie počas dlhšej doby (navyše s dobrým pomerom ceny a kvality). Som spokojná s tvarovaním sedáka i operadla, stabilitou a súčasne pohyblivosťou stoličky, ako aj s fárbou poťahovej látky (príjemná zelená zodpovedajúca farbe zobrazovanej na webstránke). Upozorňujem však na určité problémy s jej montážou. Museli sme sa s manželom chvíľu potrápiť, kým sa nám podarilo zaaretovať operadlo pomocou páky (doteraz nechápeme, v čom bol problém, veď sme postupovali presne podľa návodu!) Takisto chvíľu trvalo, kým sa nám podarilo nasadiť koliečka do vyvŕtaných otvorov (bolo potrebné na to vyvinúť veľkú silu). Boli sme tiež zaskočení tým, že montážny kľúč nebol súčasťou balenia. Bez neho sme museli improvizovať s obyčajným šraubovákom, čo nebolo ideálne. Aspoň pri popise výrobku na webe by mal byť zákazník upozornený na to, aký kľúč je potrebný na montáž a že nie je súčasťou balenia. Po tom, čo sa nám podarilo stoličku zmontovať, si ju však nevieme vynachváliť a sme nadmieru spokojní s jej výberom. Kristína"

Radka z obchodního reaguje na hodnocení:
Dobrý den, děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu na tuto židli, která je pro nás důležitá pro neustálé zlepšování. Mrzí nás komplikace spojené se složením. Jsme rádi, že židle předčila Vaše očekávání!:)
Kristína
19.05.2020 11:40
"Kvalitní židle za dobrou cenu. Dodání rychlé. Nyní již jen využívána k pohodlnému dlouhodobému sezení :-)"
Šárka
08.05.2020 11:36
"Skvělý poměr cena/výkon, potřeboval jsem na homeoffice rychle nějakou pořádnou židli kvůli zádům. Dorazila ve slíbeném termínu (tuším pouze 2 dny)a od té doby záda nebolí i při více než 8hod sezení."
Jan
30.04.2020 09:58
"So stoličkou som veľmi spokojná, splnila moje očakávania."
Barbora
10.06.2019 08:22
"Velmi příjemná židle, perfektní zpracování, v této cenové kategorii doporučuji..."
Milan D.
24.10.2018 17:08
"S výrobkem i realizací objednávky jsem spokojená."
Eva
19.07.2018 06:05
"Židle splnila očekávání, celkově jsem s ní spokojen. Možnost se na židli hýbat je jednoznačně pozitivní. Nevýhodou židle je, že nelze nastavit základní sklon sedáku - osobně bych uvítal základní sklon trochu více "dozadu"."
Pavel
06.12.2017 11:16
"So stoličkou som veľmi spokojná, splnila moje očakávania, ani som neverila, že za rozumnú cenu bude stolička mať atribúty drahých zdravotných stoličiek, a prekvapila ma -má. Sedím denne veľa hodín za PC, "vrtím sa dookola" po tlačivá, dokumenty a tak, no a stolička mi je nápomocná, nebolí ma chrbát, môžem len odporúčať. Snáď malinkou nevýhodou je - ale to sa týka mňa - poťah, keďže mám dvoch psíkov a mačku, tak chlpy sa lepia na poťah, ale i to sa dá kefou odstrániť. Takže - odporúčam!"
Zuzana
07.08.2017 19:37
Zobraziť všetky hodnotenia
"Na židli sedím krátce, takže zatím nemůžu hodnotit plně. Chtěla jsem židli s aktivním dynamickým sezením. V prodejně mi moc vyhovovala, rozhodovala jsem se mezi více modely. Bohužel mi zatím příliš nesedí. Sedák se nedá zaaretovat ve stabilní poloze, takže stále se mírně pohybuji a z toho se mi točí hlava, patrně od páteře, která na to není zvyklá. Uvidím, třeba se to ještě upraví a budu spokojenější. Myslím si, že toto je zcela individuální a jiným to možná nemusí vadit a naopak jim to pomáhá. Jinak jsem menší postavy a posed je pohodlný, nohy mám vůči tělu ve správném úhlu, potah kvalitní, ve světle hnědé barvě velmi elegantní, provedení židle mi přijde kvalitní.Židle byla dodána již ve smontovaném stavu, takže nevnímám, že by šlo o nekvalitní výrobek, po měsíčním sezení vše mechanicky v pořádku. Velmi jsem ocenila pomoc prodejkyně na provozovně- vzorkovně v Ostravě. Služby profesionální, velmi vstřícné a na klienta orientované. "
Olga B.
06.06.2017 11:10
Dobrý den, potřeboval bych k této židli změnit výchozí píst z univerzálního na extra vysoký. je to možné v rámci dodání jednoho produktu, aniž bych musel mít písty oba? děkuji
Jiří Moučka 04.11.2020 09:06:12
Dobrý den, z hlediska bezpečnosti NEDOPORUČUJEME extra vysoký píst, posed by byl extrémně vysoký a sedadlo by se už mohlo naklánět. Extra vysoký píst nebude součástí produktu Sitness 10, a tak byste měl 2 písty. NAvíc při vlastním zásahu a výměně pístu byste přišel o záruku. extravysoký píst naleznete zde https://www.kancelarskezidle.com/nahradni-dily/pisty/univerzalni/904-pist-zidlovy-extra-vysoky.php
Kristýna z administrácie 04.11.2020 10:21:15
Názov súboru
Stiahnutie
sitness_10.pdf

kancelárska stolička SITNESS 15

Dynamická kancelárska stolička k PC, ktorá sa vyznačuje moderným dizajnom a ergonomickým operadlom, ...

3 - 4 týdny
329,90 €
Nemecký výrobok
ZADARMO
Viac
variant

kancelárska stolička OPEN ART 10

Kvalitná a pohodlná kancelárska stolička OPEN ART 10 s ergonomicky tvarovaným operadlom, výškovo nas...

3 - 4 týdny
580,00 €
Nemecký výrobok
ZADARMO
Viac
variant

kancelárska stolička SITNESS 30

Moderná kancelárska stolička k PC, ktorá sa vyznačuje príjemným dizajnom a patentovaným Body-balance...

cca 6 týždnov
537,80 €
Nemecký výrobok
ZADARMO
Viac
variant

Kancelárska stolička SITNESS 40

Retro stolička Sitness 40, ktorá sa vyznačuje zaujímavým dizajnom a dynamickým sedákom s patentovaný...

cca 6 týždnov
293,00 €
Nemecký výrobok
ZADARMO
Viac
variant

kancelárska stolička SITNESS 45

Základom zdravého sedenia je kvalitná stolička. Sitness 45 je štýlová, moderná kancelárska stolička ...

3 - 4 týdny
445,60 €
Nemecký výrobok
ZADARMO
Viac
variant

fitness stolička SITNESS 5 ALPINE

Stolička SITNESS 5 ALPINE Futuristický fitness bobek s integrovaným gymnastickým loptou sa vyznač...

cca 6 týždňov
230,50 €
Nemecký výrobok
ZADARMO
Viac
variant

kancelárska stolička LADY SITNESS

Moderná kancelárska stolička LADY SITNESS, vhodná predovšetkým pre ženy, sa vyznačuje ergonomickým o...

3 - 4 týdny
353,40 €
Nemecký výrobok
ZADARMO
Viac
variant

Fitness stolička Sitness 5 bobek

Futuristický fitness bobek s integrovaným gymnastickým loptou sa vyznačuje nevšedným dizajnom a možn...

cca 6 týždnov
199,80 €
Nemecký výrobok
ZADARMO
Viac
variant

kancelárska stolička SITNESS 60

Kvalitná, moderná kancelárska stolička Sitness 60, ktorá sa vyznačuje príjemnou ergonómiou, synchrón...

cca 6 týždnov
676,00 €
Nemecký výrobok
ZADARMO
Viac
variant

kancelárska stolička SITNESS 70

Základom zdravého a príjemného sedenia je kvalitná stolička. Sitness 70 je moderná kancelárska stoli...

cca 6 týždnov
737,50 €
Nemecký výrobok
ZADARMO
Viac
variant

kancelárska stolička SITNESS 90

Základom zdravého sedenia je kvalitná stolička. SITNESS 90 je štýlová, moderná kancelárska stolička ...

3 - 4 týdny
399,50 €
Nemecký výrobok
ZADARMO
Viac
variant

kancelárská stolička Sitness RS

Kancelárska stolička Sitness RS Dizajn otočné kancelárske stoličky Sitness RS bol inšpirovaný int...

cca 6 týždnov
576,30 €
Nemecký výrobok
ZADARMO
Viac
variant

kancelárská stolička Sitness RS SPORT

Kancelárska stolička Sitness RS SPORT Otočná kancelárske stoličky Sitness RS SPORT bola inšpirova...

cca 6 týždnov
549,70 €
Nemecký výrobok
ZADARMO
Viac
variant

kancelárska stolička SITNESS 55

Dynamická kancelárska stolička Sitness 55 SY s trojrozmerným pohyblivým sedadlom vám ponúka možnosť ...

cca 6 týždnov
457,90 €
Nemecký výrobok
ZADARMO
Viac
variant
V porovnávači máte    produktZobraziť
Zmazať všetko
Načítám zboží...
HORE
zoom image