HOBIS - Stĺpik stredový pre Akustik paraván na stôl - TPA S SS

hodnotilo 0 užívateľov Katalógové číslo: 1049337

Základné vlastnosti: Paravány akustiku na plochu stolov Stĺpik stredový určený k napojeniu 2 ks paravánov dávame na pracovné dosky ...  Celý popis

37,90 €
35,00 €
Cena bez DPH: 29,17 €
Pri platbe vopred: 34,70 €
Dostupnosť: 2 - 4 týždne

Záruka:

60 mesiacov

Stĺpik stredový pre Akustik paraván na stôl - TPA S SS

sloupek tpa s ss hobis


Základné vlastnosti:

Paravány akustiku na plochu stolov
Stĺpik stredový určený k napojeniu 2 ks paravánov dávame na pracovné dosky stolov a slúžia výhradne k oddeleniu protiľahlých alebo napojených stolov. Na samostatne stojaci stôl ho použiť nemožno.

Veľkým prínosom je akustická funkcia pravánů. Výška 42,5cm od pracovnej dosky stola poskytuje pri pozícii sede vizuálne aj akustické oddelenie vášho pracovného priestoru od ruchu v kancelárii.

Dĺžky paravánov rešpektujú dĺžky pracovných stolov HOBIS, takže každý stôl má "svoj" paraván. Dohromady tvorí paravány stavebnicový systém a s pomocou spojovacích stĺpikov ich môžete medzi sebou napojovať priebežne, do tvaru T alebo X (do kríža). Spojenie je, vďaka dômyselnému "bajonetovému" systému, veľmi jednoduché. Diely sa do seba jednoducho nasadí. Žiadne skrutky ani iný spojovací materiál nie sú potrebné.

Technicke parametre:
Hĺbka: 4,50 cm
Šírka: 4,50 cm
Výška: 42,40 cm
Typ: spojovací materiál
Záruka 60 mesiacov

Doručenie po Českej republike a po Slovensku. Tovar doručujeme aj do ostatných krajín EU, pre vyčíslenie ceny dopravy sa prosím obráťte s dotazom na obchod@kancelarskezidle.com. Mimo krajiny EÚ nedoručujeme.

Záruka
60 mesiacov
Hmotnosť
1 kg
Využitie
kancelária
V porovnávači máte    produktZobraziť
Zmazať všetko
Načítám zboží...
HORE
zoom image